osteopaat Miranda Sauter

Miranda Sauter

Osteopaat D.O.-(M)RO

“Tijdens mijn stage voor de opleiding fysiotherapie in Oostenrijk kwam ik in aanraking met de osteopathie. Waar eerder daar niet echt mijn voorkeur leek te liggen, was ik meteen geïnspireerd. Ik heb dan ook na afronding van mijn studie fysiotherapie in 2006 niet lang kunnen wachten om een start te maken met de opleiding osteopathie. Ik heb dit in deeltijd gestudeerd, naast mijn baan als fysiotherapeut.

Nu ik in februari 2017 mijn examens heb afgerond ben ik dan ook heel blij dat ik deze twee mooie beroepen mag combineren om hier mijn droombaan van te maken als osteopaat. Op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht om dan vervolgens samen met de patiënt te werken naar een juiste oplossing.

Ik hou van mensen en heb dan ook altijd graag mensen om me heen, zowel in het werk als ook privé. Ik ben getrouwd en we hebben een grote groep familie en vrienden om ons heen waar we graag zo veel mogelijk tijd mee doorbrengen. Ook vind ik het heerlijk om lekker buiten te zijn om een rondje te gaan hardlopen of mountainbiken.”

Miranda is in februari 2018 afgestudeerd aan College Sutherland in Amsterdam. Als thesis heeft ze een online leeromgeving gecreëerd voor de opleiding, en dan specifiek voor het vak fysiologie.

Miranda is werkzaam op de locaties in Berkel-Enschot (Torenhoekstraat), Best en Eindhoven.