Martine van Kempen

Martine van Eijck

Algemeen manager

“Organisatie en dienstverlening zijn voor mij de uitdaging in mijn werk als algemeen manager. Ik vind dienstverlening en een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Samen met de assistentes zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, voor onze osteopaten en onze patiënten. Service tot in de kleine details en wensen mogelijk maken, zodat iedereen zich thuis voelt.

Kortom: een warm bad creëeren.

Naast het werken in de praktijk heb ik een heerlijk dynamisch gezin met drie (actief sportende) kinderen. Alles in goede banen leiden en dan ook nog tijd maken voor mezelf voor wandelen en hardlopen, vriendinnen, een goed boek lezen, een etentje met een lekker glas wijn, af en toe naar de sauna en mooie reizen maken met het gezin, vormt soms een heuse uitdaging. Maar zeer zeker leuk.”

Martine van Eijck is al sinds 2002 werkzaam binnen de praktijk als algemeen manager. Samen met echtgenoot en osteopaat Anton van Eijck heeft zij in 2001 Osteopathie van Eijck opgericht. In eerste instantie runde Anton de praktijk alleen en had Martine nog een baan elders. Al snel bleek dat de praktijk uit zijn jasje groeide en dat Anton de organisatie niet meer alleen kon. Martine heeft toen alle organisatorische werkzaamheden om Anton heen overgenomen en verder vorm gegeven. Naarmate de jaren verstreken en de praktijk groeide is haar rol verschoven van praktijkassistente naar praktijkmanager.

Opleiding en ervaring

Martine heeft met de opleiding HBO-Verpleegkunde en de Managementopleiding Gezondheidszorg een goede basis voor haar functie binnen Osteopathie van Eijck. Zij is jarenlang werkzaam geweest bij Novadic-Kentron als leidinggevende in de klinische verslavingszorg.

Binnen de praktijk is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en organisatie. Bij drukte ondersteunt zij nog steeds de assistentes en staat je telefonisch en aan de balie te woord.