Over ons

Osteopathie van Eijck is in 2002 opgericht door Anton en Martine van Eijck in Berkel-Enschot. Zij zijn beiden nog steeds werkzaam in de praktijk. Anton oefent nog steeds zijn hobby osteopathie uit en Martine is praktijkmanager. Inmiddels is het team flink gegroeid naar tien osteopaten, vier praktijkassistentes en een praktijkmanager en werken we op zes locaties in Noord – Brabant.

Onze aanpak

We gaan op zoek naar de oorzaak van je klacht. We behandelen deze manueel, met onze handen. Dus geen symptoombestrijding. Onze aanpak is holistisch. Wij werken continue aan onze kwaliteit door het volgen van opleidingen, cursussen en intervisie. En door goed naar onze patiënten te luisteren. Al bijna 20.000 patiënten kwamen voor hun behandeling bij ons en geven ons een score 9! Wij bieden je kwaliteit en een zeer persoonlijke benadering. Kortom: Wij behandelen je met plezier en met goede resultaten!

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid, klantvriendelijkheid en Brabantse gezelligheid. En we stellen jou als patiënt centraal. Wij zijn inmiddels de grootste osteopathie praktijk van het land. We hebben een groot team goed opgeleide en super enthousiaste osteopaten maar verliezen onze speerpunten zeker niet uit het oog.

Werkzaam vanuit 6 locaties

Je kunt bij ons terecht op zes locaties in Brabant: Berkel-Enschot (2x), Best, Oisterwijk, Eindhoven en Tilburg. Je kunt gratis parkeren op (eigen) parkeerterrein of met parkeerschijf (Tilburg). Wij kennen geen vakantiesluiting, hebben avondspreekuur en als je nog niet bekend bent met osteopathie is er de mogelijkheid tot een gratis (telefonisch) adviesgesprek.

Belangrijk om te weten

Onze assistentes en praktijkmanager zijn van 08.30 – 17.00 uur aanwezig. Zij zorgen ervoor dat de osteopaten in alle rust en met volledige aandacht voor de patiënt kunnen werken. Je wordt dus telefonisch altijd snel te woord gestaan, maar er is geen verstoring van de behandelingen door de telefoon. De assistentes zorgen voor een fijne planning en beantwoorden alle vragen. Zij doen echt moeite voor jouw wensen!

Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak bij ons te maken. In de loop van de jaren hebben we een goede samenwerking opgebouwd met (huis)artsen en paramedici. Wij zijn geregistreerde osteopaten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF). Dit is een kwaliteitskeurmerk dat door de zorgverzekeraars gehanteerd wordt als eis voor vergoeding. Wij staan in de Zorggids van de ziektekostenverzekeringen. Onze behandelingen worden vrijwel altijd (geheel of gedeeltelijk) vergoed als je aanvullend verzekerd bent en osteopathie valt niet binnen het eigen risico.

Lees ook alle indicaties voor behandeling en recensies van andere patiënten.

Wij gaan écht een stap verder voor onze patienten!

klant recensies
contact