Van oorzaak naar oplossing

Waar de reguliere geneeskunde nog vaak doet aan symptoombestrijding, gaan wij juist op zoek naar de ware oorzaak van je indicatie. Van daaruit werken we naar een oplossing. We benaderen de klacht vanuit een holistisch oogpunt en gaan deze vervolgens manueel, dus met onze handen, behandelen.

Hoe we dit precies doen, lees je bij onze werkwijze

Geregistreerde osteopaten

Al onze osteopaten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staan geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of bij de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF). Dit is een kwaliteitskeurmerk dat door de zorgverzekeraars gehanteerd wordt als eis voor vergoeding. Daarom staan we ook in de Zorggids van de ziektekostenverzekeringen. Onze behandelingen vallen niet binnen het eigen risico en worden vrijwel altijd (geheel of gedeeltelijk) vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak bij ons te maken. Je kunt dus altijd direct bij ons terecht. In de loop der jaren hebben we bovendien een goede samenwerking opgebouwd met diverse (huis)artsen en paramedici, zodat we je indien nodig altijd naar de juiste persoon kunnen doorverwijzen.

Altijd in ontwikkeling

Met het hele team werken we bij Osteopathie Van Eijck continu aan onze kwaliteit en ontwikkeling. We volgen dan ook geregeld opleidingen, cursussen en intervisies, omdat we er zeker van willen zijn jou op de beste en meest efficiënte wijze te kunnen helpen. Dat loont, want onze patiënten geven ons niet voor niets een score 9! Iets waar we natuurlijk trots op zijn, maar wat voor ons ook vanzelfsprekend is. Wij bieden je namelijk altijd kwaliteit met een zeer persoonlijke benadering. Kortom: wij behandelen je met plezier én met goede resultaten!

Met volle aandacht voor jou

Onze assistentes en praktijkmanager zijn tijdens werkdagen van 08.30 – 17.00 uur aanwezig. Zij zorgen ervoor dat de osteopaten in alle rust en met volledige aandacht voor hun patiënt kunnen werken. Je wordt dus telefonisch altijd snel te woord gestaan en bent ervan verzekerd dat jouw behandeling ongestoord wordt uitgevoerd.

Wij kennen geen vakantiesluiting en houden avondspreekuren. Omdat we weten dat klachten zich nou eenmaal niet altijd houden aan reguliere werktijden en we jou graag zo snel mogelijk willen helpen.

Waarom Osteopathie van Eijck?

Omdat wij écht een stap verder gaan voor onze patiënten. We hebben een groot team goed opgeleide en super enthousiaste osteopaten, maar verliezen onze speerpunten zeker niet uit het oog. Het is onze missie om jou van je klacht af te helpen en daar gaan we dan ook 100% voor. 

Wat anderen zeggen

8

.

Joyce
2023-01-30
8

Prima geholpen

Marianne
2023-01-20
9

Emma heeft 2 behandelingen gehad en dit is zeer positief verlopen. De osteopaat kwam erg kundig over, heeft ons ook extra informatie gegeven hoe bepaalde zaken aan te pakken. Ze ging ook op een hele...

ouder(s)/verzorger(s) van Emma
2022-12-23
8

Denken goed mee. Sluiten goed aan bij het kind. Nemen de tijd om vertrouwen op te bouwen. Vriendelijk en bekwaam. En erg vriendelijke assistentes.

ouder(s)/verzorger(s) van Jimm
2022-12-19
9

Ik had last van lage rugpijn en van mijn bil met uitstraling naar mijn bovenbeen. Ik ben uitstekend geholpen door Laura. Zij is zeer deskundig, vriendelijk en eerlijk. Na een vijftal behandelingen...

Jeanne Kennis
2022-12-16
10

Zeer professioneel, vriendelijk en met succes behandeld aan schouderblessure.

Patricia
2022-11-15
9

Ik kwam met klachten aan si gewricht met uitstraling naar rechterbeen. Na 3 behandelingen is de pijn geminimaliseerd en heb ik meer bewegingsvrijheid gekregen in mijn bekken.

Arabel
2022-10-30
9

Ik had al 1,5 jaar pijn en heb hiervoor allerlei onderzoeken in het ziekenhuis gehad zonder dat de oorzaak gevonden werd. Anton heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en al na 3 behandelingen is de...

Anita
2022-10-10
10

Was niet bekend met de osteopathie. heb veel baat gehad bij de behandelingen. Behandelaar had snel door dat het hier om de weke delen in het lichaam gaat. Verklevingen a,g,v. vele operaties.

meneer Johannes
2022-10-10
8

goed geduldig professioneel

Jurgen
2022-10-07
10

Werd snel geholpen met mijn klacht. Was zeer effectief en goed verholpen

meneer cees
2022-10-06
10

Laura heeft mij echt geweldig geholpen! Gelukkig van mijn pijn af waar ik al jaren mee ziekenhuis in en ziekenhuis uit liep.

Ingrid
2022-10-03
9

Wordt fijn en goed behandeld.

Marcel
2022-10-01
8

De afspraken bij osteopaat Wouter bevielen best goed en de behandelingen hebben voor een lichte verbetering gezorgd. Helaas niet het gewenste resultaat na een aantal afspraken, maar het was wel goed...

Romeo Gagliotti
2022-09-26
10

Heel fijn geholpen.

ouder(s)/verzorger(s) van Mara
2022-09-17
10

Na een paar behandelingen kon ik zonder klachten weer verder. Ik heb het als vriendelijk, deskundig en duidelijke uitleg ervaren.

Tanja Walter
2022-09-15
10

Mijn baby had al een paar maanden last van obstipatie. De huisarts bleef meer en meer laxeermiddelen voorschrijven, met als resultaat nog meer buikpijn. Zo kon het niet verder. Ik was vrij sceptisch,...

Anoniem
2022-09-15
10

Heel erg snel van diverse sportblessures en kleine pijntjes afgeholpen. Zeer deskundig geholpen en gehele lichaam werd gekeken. Waardoor er weer heel snel vol gesport kon worden .

Wesley
2022-09-12
10

Onze zoon Sam is hier heel fijn behandeld door Job. Zijn slaap problemen zijn echt een stuk minder geworden en hij heeft veel meer rust. Ook konden we snel terecht hier.

Lotte
2022-09-10
10

Fijn dat een behandeling aangepast wordt aan de persoon, mijn zoon 13 jaar, adhd-er, heerlijk druk en afgeleid werd super goed geaccepteerd en met geduld gehoord. Ook zijn behandeling is geslaagd....

ouder(s)/verzorger(s) van Sil
2022-08-22
8

Goede aandacht en luisteren naar situatie die je schetst. Houden rekening met persoonlijke grenzen.

ouder(s)/verzorger(s) van Anne
2022-08-19
10

Kon erg snel terecht met mijn klachten waardoor ze niet erger zijn geworden

Renske
2022-08-16
8

De behandeling heeft de pijn veel doen verminderen.

Caspar
2022-08-01
10

Miranda heeft ons zoontje van toen 2 maanden echt geweldig goed geholpen. Ze stelt hem voordat ze begint eerst op het gemak waarna ze een grote glimlach terugkrijgt voordat ze begon. Na de 1e...

Janneke kox
2022-07-28
10

Veel bekken bodem klachten ervaren tijdens de zwangerschap, altijd super geholpen en me ook gehoord gevoeld. Een aanrader!

Fleur
2022-07-27