Van oorzaak naar oplossing

Waar de reguliere geneeskunde nog vaak doet aan symptoombestrijding, gaan wij juist op zoek naar de ware oorzaak van je indicatie. Van daaruit werken we naar een oplossing. We benaderen de klacht vanuit een holistisch oogpunt en gaan deze vervolgens manueel, dus met onze handen, behandelen.

Hoe we dit precies doen, lees je bij onze werkwijze

Geregistreerde osteopaten

Al onze osteopaten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staan geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of bij de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF). Dit is een kwaliteitskeurmerk dat door de zorgverzekeraars gehanteerd wordt als eis voor vergoeding. Daarom staan we ook in de Zorggids van de ziektekostenverzekeringen. Onze behandelingen vallen niet binnen het eigen risico en worden vrijwel altijd (geheel of gedeeltelijk) vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak bij ons te maken. Je kunt dus altijd direct bij ons terecht. In de loop der jaren hebben we bovendien een goede samenwerking opgebouwd met diverse (huis)artsen en paramedici, zodat we je indien nodig altijd naar de juiste persoon kunnen doorverwijzen.

Altijd in ontwikkeling

Met het hele team werken we bij Osteopathie Van Eijck continu aan onze kwaliteit en ontwikkeling. We volgen dan ook geregeld opleidingen, cursussen en intervisies, omdat we er zeker van willen zijn jou op de beste en meest efficiënte wijze te kunnen helpen. Dat loont, want onze patiënten geven ons niet voor niets een score 9! Iets waar we natuurlijk trots op zijn, maar wat voor ons ook vanzelfsprekend is. Wij bieden je namelijk altijd kwaliteit met een zeer persoonlijke benadering. Kortom: wij behandelen je met plezier én met goede resultaten!

Met volle aandacht voor jou

Onze assistentes en praktijkmanager zijn tijdens werkdagen van 08.30 – 17.00 uur aanwezig. Zij zorgen ervoor dat de osteopaten in alle rust en met volledige aandacht voor hun patiënt kunnen werken. Je wordt dus telefonisch altijd snel te woord gestaan en bent ervan verzekerd dat jouw behandeling ongestoord wordt uitgevoerd.

Wij kennen geen vakantiesluiting en houden avondspreekuren. Omdat we weten dat klachten zich nou eenmaal niet altijd houden aan reguliere werktijden en we jou graag zo snel mogelijk willen helpen.

Waarom Osteopathie van Eijck?

Omdat wij écht een stap verder gaan voor onze patiënten. We hebben een groot team goed opgeleide en super enthousiaste osteopaten, maar verliezen onze speerpunten zeker niet uit het oog. Het is onze missie om jou van je klacht af te helpen en daar gaan we dan ook 100% voor. 

Wat anderen zeggen

10

Ze nemen alle tijd voor je. Geduld en rust voor de baby. Fijne manier van aanpak en werken.

A Huijben
2021-11-23
8

Goede behandeling en informatie

Gonny
2021-11-12
8

Een prettige benadering van het probleem; heeft echter nog niet tot een echte oplossing geleid.

mevrouw
2021-11-10
10

Fijn tram, goede hulp en veel uitleg en ervaring. Geen probleem als andere kind mee kwam.

ouder(s)/verzorger(s) van Nove
2021-11-09
9

Prettige ontvangst, duidelijke communicatie en goede behandeling die mij echt geholpen heeft.

Anne-Marie
2021-11-09
10

We kwamen met onze dochter van een paar weken oud. Ze was vaak ontroostbaar hysterisch. We hebben 5 behandelingen gehad en na iedere keer het ze wat relaxter er minder gespannn in haar lijfje. Hele...

ouder(s)/verzorger(s) van Felien
2021-10-16
10

Miranda neemt de tijd voor je en luistert goed naar het verhaal. Ze stelde mijn zoontje volledig op zijn gemak.

ouder(s)/verzorger(s) van Sven
2021-10-14
8

Begeleiding was goed, na 2 behandelingen gingen de achillespees klachten beter. Ook had ik last van mijn duim. Ook daaraan behandeld, pijn werd eerder meer dan minder. Na de vakantie ben ik nog 1x...

Els
2021-10-12
8

Onze ervaring was prettig. Er is goed geluisterd naar de klachten en de behandeling was effectief. De osteopaat was vriendelijk, eerlijk en deskundig. Ik zou deze praktijk aanraden aan anderen.

ouder(s)/verzorger(s) van een baby
2021-10-05
10

Fijne en goede behandelingen gehad, waarbij mijn klachten duidelijk minder werden.

Maud
2021-10-02
8

Ik heb hier gelukkig afscheid kunnen nemen van mijn restklachten vanwege Long Covid

Cindy
2021-09-27
10

Ik kwam voor mijn zoontje die last had van obstipatie. Na de eerste behandeling merkte we al verschil en na twee behandelingen was het probleem verholpen. We zijn nog een derde keer geweest om te...

ouder(s)/verzorger(s) van Morris
2021-09-21
10

Het balletje van mijn zoontje was niet volledig ingedaald. Na een aantal behandelingen is dat wel gelukt en hoeft hij niet meer geopereerd te worden. We zijn super tevreden!

Marit
2021-09-16
7

Prettige sfeer en ontvangst. Had na 3 maal behandeld te zijn al duidelijk resultaten. Heel fijn!

mevrouw
2021-09-15
10

Ik ken Job nog van mijn revalidatie bij OCA. De keuze was dus snel gemaakt. Ook dat jullie specialisatie met fibromyalgie is een plus! De vier behandelingen hebben heel veel opgebracht en ik voel...

Yvonne
2021-08-28
6

Ik kwam bij jullie vanwege maagklachten en middenrif. Simone heeft me daar fantastisch mee geholpen , het enigste minpuntje is dat ik gekneusde ribben heb gekregen

Colin
2021-08-22
6

Normaal heb ik een heel goede ervaring. Nu vond ik dat ik na behandeling meer pijn kreeg. Mijn klachten zijn nog niet weg. Gr. Ton.

Ton Dirkx
2021-08-13
9

Al bijna 2 jaar last van mijn maag. Maagbeschermers voorgeschreven via de huisarts wat weinig effect had. Na 2 behandelingen ben ik van de pijn af en kan weer alles eten en drinken. Nu blijkt dat het...

Niki
2021-07-28
10

Ik kom er al 8 jaar en ben zeer tevreden. Het zorgt ervoor dat ik met regelmaat de pijn die ik heb in mijn nek na een auto ongeluk met een whiplash wat dragelijk is voor even.

Annemieke
2021-07-15
10

Wij zijn bij osteopathie van Eijck gekomen vanwege onze zoon die veel last had van reflux en overstrekken en een huilbaby was. Na een prettige intake en enkele kundige behandelingen is hij vlot...

ouder(s)/verzorger(s) van Thije
2021-07-09
8

Ben eerst bij een fysiotherapeut geweest maar had hier een beter gevoel bij.

Marjan
2021-07-07
8

Ben prima geholpen met mijn klacht.

Helma van Beijsterveldt
2021-07-06
10

Grote deskundigheid! Proberen uitstekend mee te denken met de klant. Absolute aanrader!

Marieke
2021-07-03
10

Prettige begeleiding en effectieve behandeling. Aanbevelingswaardig!

Annique
2021-06-25
10

Vanwege de toch best hoge kosten voor de behandelingen heb ik een bezoek aan een osteopaat jaren uitgesteld. Geen spijt dat ik toch ben gegaan, wel dat ik zo lang heb gewacht.

mevrouw
2021-06-23