Voorkom elleboogklachten

Elleboogklachten voorkomen!

Als je elleboogklachten wilt voorkomen zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten.

Elleboogklachten voorkomen!

Als je elleboogklachten wilt voorkomen zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten.

  • Blijf goed in beweging met zowel je arm als ook je schoudergordel en bovenlijf. Als je de hele dag voor je werk achter de computer zit, zorg dan dat je zeker eens per half uur gewoon even je armen losschudt en met je schouders draait.
  • Probeer herhalende bewegingen te vermijden.
  • Knijp zo min mogelijk.
  • Heb je al wel klachten in de vorm van een pijnpunt ter hoogte van de aanhechtingen van de spieren op je elleboog, masseer deze punten dan goed. Zo kan de doorbloeding toenemen en kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd.

En willen elleboogklachten die niet meer verdwijnen, neem dan contact op met ons! Lees wat osteopathie kan betekenen bij elleboogklachten.♦ Blijf goed in beweging met zowel je arm als ook je schoudergordel en bovenlijf. Als je de hele dag voor je werk achter de computer zit, zorg dan dat je zeker eens per half uur gewoon even je armen losschudt en met je schouders draait

♦ Probeer herhalende bewegingen te vermijden

♦ Knijp zo min mogelijk

♦ Heb je al wel klachten in de vorm van een pijnpunt ter hoogte van de aanhechtingen van de spieren op je elleboog, masseer deze punten dan goed. Zo kan de doorbloeding toenemen en kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd.

En willen elleboogklachten die niet meer verdwijnen, neem dan contact op met ons! Lees ook wat osteopathie kan betekenen bij elleboogklachten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *