Sandra van der Sanden

Osteopaat

“Al sinds de middelbare school weet ik dat het helpen van mensen met hun gezondheid bij mij past. Hoe ik dit in mijn leven wilde passen was alleen toen nog de vraag. Tijdens mijn 2e jaar van de universitaire studie Technische Geneeskunde wist ik dat ik toch een studie switch wilde maken. Toen ik zelf onder intensieve behandeling van een osteopaat was, kwam mijn interesse. Ik zocht iets waarbij ik actief met patiënten kan werken en dat vond ik in de osteopathie. Het mooie aan het vak vind ik dat je het lichaam een handje helpt om zijn zelfgenezende vermogen te optimaliseren en een nieuw evenwicht te vinden. “Alles wat leeft, beweegt” vind ik een mooie omschrijving van dat waar de osteopaat mee bezig is.

Naast mijn werk ben ik een echt familie en gezelschapsmens. Samen met mijn zoon leuke dingen doen of lekker thuis aanrommelen is dan ook iets wat ik graag doe. In een kleine maar hechte familie en vriendenkring vind ik het fijn dat we op elkaar kunnen bouwen. Open en eerlijkheid is daarin erg belangrijk voor mij. Ik wandel graag met de hond in het bos en langs het water of duik het zwembad in met mijn zoontje. Buiten zijn (wandelen, fietsen of bijv. een terrasje pikken) vind ik heerlijk!”

Sandra is in februari 2018 afgestudeerd College Sutherland te Amsterdam. Voor haar thesis ‘fysiologie van studie naar praktijk’ heeft zij een online leeromgeving gecreëerd voor het vak fysiologie.

Opleidingen en cursussen

Congres migraine door NVO
Perfection in the management of vertebral adjustment, deel 1

Sandra is werkzaam op de locaties in Berkel-Enschot (Torenhoekstraat), Oisterwijk en Tilburg.