osteopaat Linda Hooijen

Linda Hooijen

Osteopaat D.O.-MRO en Diploma Osteopathie bij Kinderen

“Osteopathie is voor mij een ambacht. Ik kijk naar het totale plaatje en vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar datgene wat een persoon belemmert om klachtenvrij zijn of haar dagelijkse dingen te kunnen doen. Hierbij streef ik een holistische aanpak na, waarbij ik ook graag de mens achter het verhaal wil leren kennen. Iedere klacht is voor mij een puzzel, waarbij mijn handen maatwerk leveren, maar ook aansluiten bij de mens die ik mag behandelen. In de keuze van mijn nascholingen wil ik graag breed blijven, maar wel verdere verdieping zoeken over verschillende onderwerpen.
Wie is nu de mens achter deze osteopaat? Ik ben op persoonlijk vlak ook breed georiënteerd. Voeding heeft mijn interesse. Ik ga graag uit eten met een lekker wijntje erbij, maar ik heb ook passie om te vertellen over de zin en onzin van de voedingsmiddelenindustrie. Ik houd van bewegen en doe dat zelf middels crossfit, hardlopen, fietsen en wandelen met mijn hond Baci, maar ik houd ook van het kijken naar sport. Verder houd ik van cabaret, sauna, muziek, films, documentaires, lezen, buiten zijn in de natuur en tijd doorbrengen thuis en met familie en vrienden.”

Linda is in 2010 afgestudeerd aan de Internationale Academie voor Osteopathie (I.A.O.) te Zeist met een wetenschappelijk artikel over het effect van een osteopatische techniek op het middenrif op de longfunctie bij mensen met COPD. Daarvoor heeft zij in 1999 de bachelor fysiotherapie behaald in Eindhoven.

Opleidingen en cursussen

Neuro-endocrino-immunologie (over de relatie tussen het zenuwstelsel, de hormoonproducerende organen en het afweersysteem)
Diploma osteopathie bij kinderen door Panta Rhei
Internationale opleiding Osteopathie en Sport door Pro-Osteo
NLP Practitioner en Master

Linda is werkzaam in de vestigingen Berkel-Enschot (Torenhoekstraat) en Best.