Joan van Rijswijk

Praktijkassistente

“Van kleins af aan wist ik al dat ik graag in de zorg wilde gaan werken en daarom ben ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gaan volgen. Ik houd van mensen om me heen en vind het fijn om mensen blij te maken en iets voor hen te kunnen betekenen. In het verleden ben ik zelf behandeld door een osteopaat en heb dus ervaren wat osteopathie voor je kan betekenen. Met deze ervaring in combinatie met mijn achtergrond, hoop ik de patiënt goed te woord te kunnen staan en te kunnen adviseren. 

Om te kunnen ontspannen en energiek te blijven sta ik graag op de crosstrainer en ik dans. Samen met mijn man en 2 kindjes onderneem ik vaak gezellige dingen zoals: dagjes uit, naar de speeltuin, zwemmen of gewoon lekker thuis spelletjes spelen. Ook vind ik het heerlijk om samen met vriendinnen een avondje af te spreken of uit eten te gaan.”

Ervaring

Na een aantal jaren in de actieve zorg gewerkt te hebben, kwam er voor Joan de mogelijkheid om bij een orthopedisch instrumentmakerij te gaan werken. Ze is er begonnen in de paskamer maar is er, na het behalen van het diploma management-assistente, op kantoor gaan werken. De combinatie van een administratieve functie in de zorg is voor haar de perfecte combinatie. De functie van praktijkassistente is haar dan ook op het lijf geschreven!