osteopaat Ans de Kimpe

Ans De Kimpe

Osteopaat D.O.-MRO en certificaat Osteopathie bij Kinderen

“In mijn werk hou ik van de afwisseling die het werken met mensen met zich meebrengt: van jong tot oud, man of vrouw, stil of spraakzaam, … iedereen met zijn eigen unieke verhaal. In het bijzonder hou ik van de sfeer die kinderen met zich meebrengen in de praktijk. In mijn vrije tijd hou ik van fietsen. Ontspannen ritjes met de dochter vooraan op de fiets of wat sportiever: mountainbiken met man en vrienden. Met ons gezinnetje wonen we in de buurt van onze ouders en broers en zussen en we genieten ervan om elkaar te bezoeken of samen uitstapjes te maken. We houden ook erg van lekker eten, sauna en leuke reizen. Op rustige momenten thuis lees ik de krant of maak ik een haakwerkje.”

Ans is in 2006 afgestudeerd aan de fulltime opleiding van de “Internationale Academie voor Osteopathie” (IAO) te Gent met de thesis: “Invloed van de menstruele cyclus op de lengte van de musculus psoas major”. Aansluitend volgde zij de 2–jarige opleiding Osteopathie bij Kinderen (Pantha Rhei). Naast haar werkzaamheden als osteopaat bij Osteopathie van Eijck heeft Ans haar eigen praktijk in België.

Postgraduate cursussen en opleidingen:

Osteopathie bij Kinderen door Pro-Osteo
Inleiding Methode De Bakker door Frank de Bakker D.O.
Differentiaaldiagnose bij baby’s door Dr Liekens, pediater
Paediatric Osteopathy door Liz en Clive Hayden
Manipulaties volgens Korte Hefboom met toepassing op pathologieën en klinische beelden door Prof. Laurie Hartman – D. Herbert
Balanced Ligamentous Tensions door Jane Carreiro D.O.
Voedingscorrecties voor moeder en kind in de Osteopathie
Congres fasciaal systeem in de osteopathie en de sport door Pro Osteo
Osteopathie tijdens de zwangerschap door Steve Sandler D.O.

Ans is werkzaam in de vestigingen in Berkel-Enschot (Torenhoekstraat) en Tilburg.