Angela Verhaaren

Praktijkassistente

Een warm welkom staat bij mij voorop!

Ruim 12 jaar heb ik gewerkt in een praktijk voor orthodontie. Ik ga graag met mensen om en ben geïnteresseerd hoe iemand zich voelt en wat er in ze omgaat. Bij osteopathie wordt er naar het totale plaatje van de mens gekeken en zo naar de oorzaak van de klacht gezocht. Deze persoonlijke aandacht voor de patiënt vind ik mooi! Als praktijkassistente sta ik u graag te woord voor vragen en om een afspraak in te plannen.

Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig met hardlopen, bootcampen en crossfit. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Wij houden van gezelligheid in huis en nodigen graag vrienden en familie uit voor een praatje, borrel en spel! Ik vind het heerlijk om een flinke boswandeling te maken en af te sluiten met een drankje op een terras!

Opleiding en ervaring

Angela’s roots liggen in de drogisterij, al werkt zij er al lang niet meer in. De 12 jaar voorafgaand aan haar baan bij Osteopathie van Eijck heeft zij in een praktijk voor orthodontie gewerkt. Het werk van praktijkassistente is haar op het lijf geschreven. Angela vindt een warm welkom heel belangrijk.  Zij staat je aan balie en telefoon te woord en beheert de agenda’s van de osteopaten.