Tarief en vergoedingen

Wat kost een consult osteopathie?

Tarief

Consult intake en onderzoek, gebaseerd op een behandeltijd van 30 minuten          € 77,50
Consult behandeling, gebaseerd op een behandeltijd van 30 minuten                        € 77,50

De eerste afspraak reserveren wij een uur voor, dit is een consult onderzoek (à € 77,50) en een consult behandeling (à € 77,50). We plannen dus twee consulten achter elkaar zodat we ook kunnen starten met behandelen. De afspraken daarna reserveren we steeds een consult.

Afspraken-email

Je kunt desgewenst via een e-mail een herinnering ontvangen over je afspraak bij Osteopathie van Eijck. We willen benadrukken dat je zelf verantwoordelijk blijft voor deze afspraak, ook als je onverhoopt geen herinnering mocht hebben ontvangen.

Vergoeding

Onze behandelingen worden altijd vergoed als je aanvullend verzekerd bent, vaak gedeeltelijk en soms helemaal. Osteopathie valt niet binnen het eigen risico.

Je hebt ook geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak bij ons te maken. Wij staan in de Zorggids van de ziektekostenverzekeringen omdat we geregistreerde osteopaten zijn. Bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij de Nederlandse Osteopatische Federatie (NOF). Dit is een kwaliteitskeurmerk dat door de zorgverzekeraars gehanteerd wordt als eis voor vergoeding.

Wil je weten wat jouw ziektekostenverzekering vergoed voor osteopathie? Vraag het na bij je verzekering of kijk in de zorgwijzer. Zij hebben in het vergoedingenoverzicht de verschillende verzekeringsmaatschappijen op een rij gezet.

Betaling

Voor de betaling werken wij graag met doorlopende incasso machtigingen. Wij schrijven het bedrag ruim een week na je afspraak af van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt. De rekening wordt aan je gemaild zodat je deze kunt indienen bij je ziektekostenverzekering.

Ben je verhinderd?

Laat het ons minimaal 24 uur vooraf weten, zo voorkom je kosten voor de gereserveerde consulten. In het weekend kun je het antwoordapparaat inspreken of een email sturen.

klant recensies